TV programma ‘Op De Vlucht’ spoort Saban B. op

3

In het RTL 4 TV programma ‘Op De Vlucht’ sporen misdaadjournalist John van den Heuvel en zijn team gevluchte misdadigers op. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen leidt dit tot een explosieve confrontatie met de beruchte en keiharde Turkse crimineel Saban B.

Meer dan honderd vrouwen werden uitgebuit en tot prostitutie gedwongen. Saban B. is hiervoor veroordeeld tot een gevangenisstraf van acht jaar maar als hij verlof krijgt om zijn vrouw en pasgeboren kind te bezoeken, vlucht hij naar Turkije.

Driemaal reisde het team van ‘Op De Vlucht’ af naar Turkije. De zoektocht leidde uiteindelijk naar zijn verblijfplaats. John van den Heuvel wist vervolgens de druk op de ketel te houden, zowel wat betreft de publieke opinie als de binnen- en buitenlandse politiek. Saban krijgt geen rust en de ontwikkelingen komen en blijven in een stroomversnelling. Het wordt voor het eerst dat Turkije een straf die in Nederland wordt uitgesproken overneemt.

‘Op De Vlucht’, donderdag 7 mei om 21.30 uur op RTL 4.

3 REACTIES

  1. IK zou het liefst gezien hebben dat de slachtoffers vóór ze slachtoffer werden van deze Turkse beul hem uit hadden moeten nodigen in slaapkamer voor sex en met zijn allen hem zijn les lezen vastbinden aan de bed en hem morsdood slaan!De slachtoffers vrouwen hebben het niet kunnen weten wat ze aan moesten met dit beul en zijn slachtoffers geworden van dit misselijke Turk,van mij mag en is hij in Turkije ook niet welkom Persona Non Grata,voor eeuwig opsluiten niks 7 jaar en 8 maanden straf.Weg uit Turkije met dit hoerenzoon!Hij mag zijn moeder neuken en verkrachten voor miljoenen viespeuk,oruspu cocugu!

  2. Je had beter in het Turks kunnen schrijven…en trouwens zijn moeder kan er ook niets aan doen….hmmm…nee nee…je had beter helemaal niet kunnen reageren!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here