Unieke middag met Turkse Comedy

1

Nog nooit vertoond: een middag vullend programma met Turkse comedy in Amsterdams mooiste theater. Funda Müjde is een veelzijdige cabaretière, bekend bij het grote publiek door haar bekroonde hoofdrol in de film Julia’s geheim, maar ook door rollen in televisieseries zoals Vrouwenvleugel, Zeg ‘ns Aaaa en Hallo Holland. Sinds enkele jaren schrijft ze elke vrijdag een column in de Telegraaf en treedt ze regelmatig op in toneelstukken.

Muzikale gast van Funda is het Rubenskwartet met muziek van West naar Oost en uit de Oriënt. Inci Pamuk is ‘die lange’ van cabaretduo Hassan’s Angels en TV programma Tante in Turkije. Ze laat op onnavolgbare wijze zien dat niet alle Turkse vrouwen bescheiden zijn. Drugs laat ze links liggen, maar verder doet ze alles dat Allah verboden heeft…

MES is een trio van Turks-Nederlandse acteurs, dat de cabaretwereld bestormt meteen show waarin de absurditeit van de mens centraal staat.
De voorstelling is Nederlands gesproken.

Zo 11 maart Carré, Amsterdam, 15:00 u, diverse rangen van € 29,- tot € 15,-

1 REACTIE

  1. Inci Pamuk ?Nee dankje waar zij aanwezig is gaan Turken absoluut niet langs en Funda Müjde zolang je geen afstand doet van marrokanen apen moetje ook uit be buurt van Turken blijven pic.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here