Vakantiedorpen steeds meer in trek bij reizigers naar Turkije

0
Vakantiedorpen steeds meer in trek bij reizigers naar Turkije
Foto: Hotel Voyage Torba

Je vakantie in Turkije doorbrengen in een hotel of appartement? Dat kan, maar tegenwoordig zijn ook ‘vakantiedorpen’ in trek bij reizigers naar Turkije. Deze liggen vaak aan een eigen strand en zijn voorzien van alle gemakken en toch relatief dichtbij een grotere stad of centrum.

Zo zijn reizigers richting het Turkse Bodrum steeds vaker te spreken over wat zijn noemen ‘Het beste vakantiedorp in Bodrum’: Hotel Voyage Torba. Dit 5-sterren hotel is een fantastisch vakantiedorp op een in Bodrum uniek gelegen vlak en groen stuk terrein met veel faciliteiten voor de hele familie.

Het hotel ligt in een heuvelachtige omgeving, met het centrum van Bodrum op 6 km. Het centrum van Torba ligt op slechts 100 meter. Maar het ligt ook direct aan het privéstrand en beschikt onder andere over vele kinderfaciliteiten en 3 zwembaden, waaronder een relaxbad en een aquapark met 6 spetterende glijbanen.

Deze en nog vele andere eigenschappen zorgen ervoor dat Hotel Voyage Torba de laatste tijd steeds weer wordt getipt als beste vakantiedorp in Bodrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here