Verdachte vast na dood Turks meisje

23

Familie, buren en bekenden zijn geschokt over de arrestatie van een jonge Rotterdammer, 15 jaar nog maar, voor de moord op hun geliefde Sehriban Akpinar. ‘Ze was zo lief, vrolijk, maar ook een tikje naïef en goedgelovig. Had zeker geen vijanden’, zegt de neef van het 17-jarige Rotterdamse meisje tegen het Algemeen Dagblad.

Donderdag om 17.00 uur verliet ze haar huis aan de Meester Arendstraat in Rotterdam-Charlois. Op haar fiets, zoals altijd. Twee uur later werd ze dood gevonden in de bosjes aan de Horvathweg in Spangen, aan de andere kant van de stad. Ze was meerdere keren gestoken, volgens geruchten was haar keel doorgesneden.

Een 15-jarige jongen is zondagavond ‘na sterke aanwijzingen over zijn betrokkenheid’ gearresteerd, zo maakte de politie gisteren bekend. Bron/Lees verder in het Algemeen Dagblad.

23 REACTIES

 1. Turkse meisjes die in het geheim vriendjes nemen…….. hou toch aan jullie NAMUS stelletje idioten! weer 1 weg door dat pffff

 2. Leven we in een omgekeerde wereld? Omdat een meisje in het geheim een vriendje heeft, is het haar schuld dat ze wordt vermoord? Je mag van haar vinden wat je wilt, maar vermoord worden is niet haar eigen schuld.

 3. turkse meisjes aub doe geen geheim relaties meer

  jullie moeten vroeg trouwen en geen relaties doen ‘

  ‘door relaties gebeuren deze zieke dingen

 4. Waarom moet men gelijk verkeerd denken.
  En mensen die zo denken en reageren leven zelf met dat soort gedachten.
  Ten eerste zeg je bij gevel van overlijden/dood condelance “basiniz sagolsun.”

  Ik wens niemand dit soort dood toe.
  Maar mensen die er leuk/grapjes maken o weer een alechtoon weer uithuwelijk bla bla.

  Wacht zelf maar af tot dat een van je geliefden zomaar door geweld van hem/haar leven word beroofd.

  Mensen jammer genoeg bestaat er zoiets als ZINLOOS GEWELD

  Ik denk dat ik voldoende heb gezegd
  Mensen die grappen maken denk even goed over je leven en daden oordeel dan pas

 5. Wat een grote onzin of ze nou wel of geen stiekem vriendje heeft dit kan iedereen gebeuren ook iemand waarvan ze weten wie je vriendje is ! En de mensen die komen praten over uithuwelijken we leven niet in de middeleeuwen dit gebeurd gewoon haast niet meer.

  Snap niet waar mensen het lef vandaan halen om zulke dingen te zeggen terwijl de famillie wel hun dochter kwijt zijn.

  Veel sterkte in deze moeilijke tijd

 6. @samantha ik zei alleen dat turkse meisjes hun zijn niet zoals hollandse meisjes

  hollandse meisjes hebben geen problemen met sex met veel jongens. in turkse cultuur wij vinden dat niet netjes. is normaal bij jullie hollandse cultuur maar bij ons is eer en trots heel belangerijk.

  turkse meisjes zijn onervaren in jongens, relaties en sex en wij willen niet dat ze op hollandse meisjes gaan lijken. turkse meisjes moetne schoon blijven tot huwelijk.

 7. @erkan

  Je lult uit je nek. Bij ons lijdt men aan excessief dubbeldenk, bestaande uit het ferme geloof dat de vrouw ondanks en tegenover werkelijk alles haar maagdenvlies (iets wat niet eens bestaat) behoort te behouden van vreemde doorboring. Je kan me niet wijsmaken dat seks in zijn geheel wordt afgewezen door de familie van het betreffende meisje; zo zal masturbatie iets kunnen zijn wat families binnen hun eigen kring zullen toestaan, aangezien hiermee de kans minimum wordt dat het meisje haar seksuele lust (zo ze dat überhaupt heeft) stillen d.m.v. echte seks. Zelf zou ik niet weten of dit echt het geval is (heb geen zus/zusje), maar het is plausibel.

  Vreemd dat mensen zoals jij de ”eer en trots” van de familie altijd bij de vrouw legt; wanneer heeft de vrouw iets teruggekregen voor de enorme last die ze op haar schouders opgedragen krijgt? Turkse kerels fokken er immers lekker op los, en vooral met de ”oneervolle” en ”vieze” Hollandse meisjes waar jij het over hebt.

  Kisacasi ben senin mantigi s*keyim, y*rrak qafa.

  Maar goed, r.i.p. Sehriban; jou trof geen blaam, het is de laag-bij-grondse cultuur van je familie geweest die je veels te vroege eind heeft betekend.

 8. @Erkan, Turken zoals jou willen andermans zusje neuken maar van je eigen zusje daar moeten ze van afblijven.

  Hey jongens, hoe weten jullie dat het een eerwraak is?

 9. Speculeren of zij vreemd is gegaan, voordat er überhaubt iets bekend is wat er aan de hand is, zecht meer over die persoon zelf.

  Dedikodu yapanlarin benim gözümde, orospuylan farki yok!

  Belangrijkste is, wat niemand opvald is dat ANP, het identiteid of het nationaliteit van de verdachte NIET noemt, terwijl als het om een nederlander zou gaan, dit bij naam en ras, word kenbaar gemaakt.

  Nederland moet vooral zo blijven doorgaan!

 10. @Erkan
  Hypocriete idioot. Misschien kun je eerst Nederlands leren schrijven.
  Ik begrijp nog steeds niet dat mannen als jij pretenderen een goede moslim te zijn, maar ondertussen alles doen wat Allah verboden heeft. Echter, jullie vrouwen mogen niks. We leven in Nederland en het is 2012!!!

 11. Nederlandse meiden zijn helemaal niet veel vrijer op het gebied van sex dan Turkse meiden. İn wat voor wereld leven jullie? Wie ben jij om te bepalen dat Turkse meiden eervol zijn en Nederlandse meiden niet? Dat je zo n nonsense vergelijking kan is pas oneervol ten opzichte van je IQ!

  Laat iedereen zelf bepalen hoe hij/zij leeft en bemoei je alleen met datgene wat tussen je eigen benen zit.

 12. @hasan waarom praat jij zo vies?

  ik doe niks met andersmans zusjes want ik leef volgens de islam en ik doe niet aan haram relaties of haram sex.

  ik wacht tot de huwelijk. want ik ben moslim en jij bent zeker een aleviet

  jullie zijn geen moslims jullie zijn zonen van hoeren

 13. Er zijn tig moslims en moslima s die niet wachten tot het huwelijk en zo zijn er ook tig alevieten en christelijken die wel wachten tot het huwelijk. Mind your own business.

 14. Ulen Erkanmisin ne boksan ga a.u.b. van het podium af. Hoe weet jij of Nederlandse meisjes viez zijn of niet. Inderdaad in de tussentijd fok je er maar op los en ondertussen ontkennen zogenaamd goede moslim alles wat je thuis niet mag flik jij buiten. Jij en je vrienden. Bir kitap al eline hayati oku ogren ondan sonra Dusuncelerini yaz. Jou soort gevallen verzieken het voor de overgrote gedeelte van de Turkse mensen,in de Nederlandse samenleving. Zaten senin gibiler turkiyenin ve buradaki Turklerin icine eden. Tovbe Tovbe. Wat weet jij nou in godsnaam over dat Turks meisje en over dat ze in het geheim vriendje had of niet, en hij dan jij moet op hem spugen idioot!

 15. Ophangen die handel, zulke psychopaten hebben,mogen geen plek hebben in de Nederlandse Maatschappij of elders in de wereld. Begrijp de staat niet dat ze aan dit soort gevallen geld spenderen van ons belasting centjes. Jij zal niet anders zijn als de mordenaar van dat meisje. Volgens jou schrijven geef je het meisje de schuld van alles. Ziek geest.Geen jeugd gevangenis geen jeugddetentie ophangen die handel. 1 vuilminder staat zo netjes.

 16. Eyup petje af voor jou. Jou schrijven en je denken. Hoe je kijkt naar het leven.

  Hasan bu konuda sana hak veriyorum, tabi geldt niet voor iedereen. ama helaas iste aramizda birsuru Seviyesi dusuk insanlar bulunmaktadir. in dit geval geef ik je het voorbeeld van Erkan. Sana oruspu cocugu diyor dus Hoerenzoon. Vraag hem eens even of hij ooit jou moeder in ruil voor geld gepakt heeft? wat weet hij nou daarvan. Ja de zogenaamde vrome (moslim) Erkan is een vrome (moslim) gitte bunu kulahima anlat.

 17. Dank je wel, Sensen. We hebben meer mensen nodig zoals jij; het Turkse volk heeft meer mensen nodig die rationeel kunnen denken met in het hart een universele seculiere moraal, iets waar Atatürk in Turkije mee is begonnen, maar jammerlijk genoeg met hem is gestorven.

  Het moet gewoon eens een keer ophouden, dat hypocriete gedoe binnen het Turkse gewoonterecht. Geen dag gaat er voorbij of het nieuws meldt weer eens een ”passiemoord” binnen het huwelijk, hetgeen uiteindelijk neerkomt op het jaloerse gedrag van de man jegens zijn vrouw of zijn onhebbelijkheid daar waar de vrouw de moed heeft om te zeggen dat ze om logische redenen wil scheiden van haar man.

  Het is hoogst tijd voor de massale opleving van sociaal feminisme binnen de Turkse samenleving thuis en in het buitenland en ik als man zou trots zijn om aan een dergelijke beweging deel te nemen.

  De (Turkse) vrouw heeft genoeg geleden; genoeg is genoeg.

 18. Eyup ve sensen agziniza saglik.
  Erkana hic lafim yok magradan cikmis belle. Cahille nekadar laf anlatirsan anlat, bos!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here