Webinar Verover Nieuwe Markten: Turkije

2

Op 8 oktober van 12.00 tot 13.00 uur wordt een speciaal ‘webinar'(*) uitgezonden over zaken doen in Turkije. In dit webinar ben je in een uur tijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in Turkije. Monique Ansink, directeur van Excellent Products en Ibrahim Özgül, directeur van de Define Group vertellen over hun ervaringen met ondernemen in Turkije.

Ansink ging in november 2012 met premier Mark Rutte mee op handelsmissie naar Turkije. Nu probeert ze voet aan de grond te krijgen in deze voor haar erg aantrekkelijke afzetmarkt. Özgül is directeur van de zakelijke dienstverlener Define Group en actief in diverse Europese landen en Turkije. Bovendien was hij ruim een jaar algemeen secretaris van de HOGIAF, de federatie van jonge Turks-Nederlandse ondernemers.

Turkije is een van de nieuwe, opkomende economieën. De koopkracht neemt sterk toe en premier Recep Tayyip Erdogan heeft zich voorgenomen dat Turkije in 2023, als de republiek 100 jaar bestaat, tot een van de de tien grootste van de wereld behoort. Hiervoor worden verschillende grote projecten in gang gezet, bijvoorbeeld op het gebied van het verbeteren van de infrastructuur.

(*) Een online seminar of webinar is een lezing, workshop, college of soortgelijke presentatie of vorm van kennisoverdracht die plaatsvindt via het internet.

2 REACTIES

  1. En die webinar is te verkrijgen, waar?
    Te zien, waar? Op via welk medium?
    Waar evt in te schrijven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here