Yulduz Usmanova op Divercity Den Haag

0

Het gloednieuwe Divercity Den Haag heeft de Oezbeekse superster Yulduz Usmanova bevestigd voor een optreden tijdens de eerste editie van het gratis toegankelijke festival dat op 3 juli zal plaatsvinden in het Zuiderpark. Yulduz geldt als één van de meest spectaculaire live acts van Centraal Azië en heeft talloze hits gescoord in Oezbekistan, Turkije, Rusland en vele Arabische landen.

Divercity Den Haag presenteert kunst en cultuur uit alle hoeken van de wereld in het Haagse Zuiderpark. Behalve de optredens op de hoofdpodia, word de bezoeker ook getrakteerd op pop-up acts zoals de Surinaamse bazuinformatie Prisintie en het Turkse Metheren die elk moment en overal in het Zuiderpark kunnen opduiken.

Yulduz Usmonova (12 december 1963) is een Oezbeekse zangeres en actrice met brede bekendheid in Centraal Azië, Turkije en vele Arabische landen. Als muziekstudent aan het pedagogisch instituut werd Usmanova na een optreden op Vrouwendag in Oezbekistan ontdekt als talentvolle zangeres. Na de onafhankelijkheid van Oezbekistan in 1991 groeide zij uit tot een diva met internationaal succes en lanceerde hits in vele talen zoals het Oezbeeks, Turks, Arabisch, Russisch, Oeigoers, Kazachs en Tadzjieks. op 3 juli staat de diva uit Oezbekistan op het podium tijdens de eerste editie van Divercity Den Haag in het Zuiderpark.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here